Sport

Košarka, NBA

Koliko lopti mogu po utakmici potrošiti Durant i Westbrook?

Koliko lopti mogu po utakmici potrošiti Durant i Westbrook?

S 98-95, poslije produžetka, su košarkaši Memphisa pobijedili Oklahoma City i tako poveli 2-1 u seriji prvog kruga NBA doigravanja Zapadne konferencije.

Memphis tako drži prednost učinjenog "breaka", a Oklahoma nastavlja sa svojom bezglavom košarkom koju toliko često privatiziraju Kevin Durant i Russell Westbrook.

U noći s četvrtka na petak Durant je imao ukupni šut 10-27, a Westbrook 9-26, s tim da su posebno užasni bili pri šutu za tri poena: Durant je promašio svih osam takvih šuteva, a Westbrook je pogodio samo četiri od čak 13 ispucanih trica.

Mnogi ti šutevi su bili potpuno nepotrebni, nerezonski i na silu.

- Neki su šutevi zbilja bili otvoreni, ali večeras nije išlo. Neki su bili takvi da bih vratio vrijeme i ne bi ih ponavljao - rekao je Durant koji je više puta tijekom sezone govorio da bi trebao češće dodavati, a ne šutirati. No, na parketu nastavlja po starome, s blizu 30 ispucanih lopti po utakmici.

- Potrebno nam je ostati skupa, kao momčad. Pogledati ovu treću utakmicu i napraviti baš sve što treba da se doma vratimo s 2-2 - poručio je kratko trener Thundera Scott Brooks.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.