Sport

Nogomet, Serie A

Serie A: Lazio i Verona remizirali u golijadi

Serie A: Lazio i Verona remizirali u golijadi

Čak šest pogodaka vidjeli su gledatelji u Rimu gdje je Lazio ugostio momčad Verone. Gosti su vodili do sudačke nadoknade kada je Mauri osigurao Laziju remi.

U dramatičnom dvoboju u Rimu Lazio i Verona remizirali su 3-3 i tako ubilježili rezultat koji nijednima posebno ne odgovara. I Lazio i Verona nalaze se u borbi za Europu, tražili su tri boda koja bi ih približila europskim pozicijama, međutim na kraju su uzeli po bod.

Zadovoljniji mogu biti Rimljani koji su imali igrača manje i zaostajali 3-2 u sudačkoj nadoknadi, a onda je Michelangelo Albertazzi srušio Miroslava Klosea, zaradio isključenje, a Lazio dobio kazneni udarac. Stefano Mauri nije dobro pucao i Rafael Marques je obranio njegov pokušaj, no Mauri je natrčao na odbijenu loptu i pospremio je u mrežu za konačnih 3-3.

Inače Lazio je poveo u 30. minuti pogotkom Keite da bi osam minuta kasnije Marquinho poravnao na 1-1. U drugom poluvremenu Lazio je još jednom stigao do prednosti preko Lulića, ali Verona je uspjela uzvratiti i napraviti potpuni preokret.

U 70. minuti Iturbe je po drugi put poravnao rezultat, a u 84. minuti Romulo je donio prednost gostima. Kada je dvije minute kasnije Lulić zaradio crveni karton, činilo se da će Lazio otići u poraz, no kazneni udarac na kraju mu je ipak donio bod.

Serie A, 36. kolo:

Lazio - Verona 3-3 (Keita 30, Lulić 61, Mauri 90+4 / Marquinho 38, Iturbe 70, Romulo 84)


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.