Sport

Nogometni mercato

Mourinho želi u Chelseaju Mandžukića i Diega Costu

Mourinho želi u Chelseaju Mandžukića i Diega Costu

- Imamo dobre nogometaše. Imamo i dobre napadače, ali želim da se ovog ljeta klub na pravi način pojača u igri prema naprijed.

Tako je za Express rekao Jose Mourinho, trener londonskog Chelseaja, koji se na samom kraju sezone pretvorio u velikog gubitnika. Naime, Chelsea je ostao bez plasmana u finale Lige prvaka, a ostao je gotovo sigurno i bez naslova prvaka u engleskoj Premierligi.

Cijelu sezonu je Chelsea imao problema s napadačima, a sadašnja garnitura (Eto'o, Torres i Ba) ne zadovoljava Mourinha. Iz Chelseaja su vrlo često tijekom sezone najavljivali da tijekom ljeta žele dovesti Diega Costu iz madridskog Atletica, a Express sada donosi nove detalje.

Chelsea se sprema isplatiti 57 milijuna engleskih funti i u paketu dovesti Diega Costu i Marija Mandžukića, hrvatskog nogometaša iz Bayerna.

Spominje se cijena od 25 milijuna funti koliko su u Chelseaju procijenili Mandžukića, dok bi ostatak otišao na Diega Costu. Dakako, ovo je zasad samo novinska priča koja je donekle potkrijepljena riječima Josea Mourinha.

- Trebamo napadače koji imaju urođeni instinkt za golove. Netko tko će jednim potezom riješiti utakmicu, probiti suparničku obranu kada se začahuri - rekao je Mourinho.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.