Sport

Nogomet, Europa liga

MVP finala Europa lige Rakitić: Zaslužili smo ovaj trofej!

MVP finala Europa lige Rakitić: Zaslužili smo ovaj trofej!

Nakon što je Sevilla osvojila naslov pobjednika Europa lige hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić proglašen je igračem susreta, te je kao kapetan bio gost konferencije za novinare.

- Sanjao sam o tome da imam kćer, suprugu, obitelj... Ali nogomet se živi od jednog do drugog dana. Ovo je sasvim novo iskustvo. San je postao stvarnost. Želim se zahvaliti supruzi i kćeri koji su mi bili inspiracija da odigram ovakav susret - rekao je Rakitić, čija je Sevilla slavila nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca.

- Još uvijek ne mogu vjerovati da je ovo stvarnost. Uzeti ovaj trofej je nevjerojatan osjećaj. Srna ga je podigao 2009. godine i pričao mi je o tome. Prepun sam dojmova koje mi je teško opisati. Želim čestitati suigračima i zahvaliti se našim sjajnim navijačima. Zaslužili smo ovaj naslov - rekao je Rakitić, koji je na kraju utakmice kleknuo na travnjak.

- Mislio sam na svoju kćer i suprugu, posebno kćer. Ne mogu opisati kako sam se osjećao. Trebao sam taj trenutak "mira" na kraju utakmice. U Sevilli će biti ludnica. Obećao sam navijačima da ćemo se vratiti s trofejem i s trofejem dolazimo - izjavio je hrvatski reprezentativac, koji je i nakon trijumfa morao odgovarati na pitanje o potencijalnom transferu.

- Pustite me da danas uživam. Bez tog pitanja molim vas. Sevilla je u mom srcu, to vam mogu reći. Danas je Sevillin dan, a ne dan kada pričamo o transferu Ivana Rakitića. Vidjet ćemo što će se događati u budućnosti - zaključio je hrvatski veznjak, koji je odigrao još jednu savršenu utakmicu u završnici naporne sezone.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.