Sport

Taekwondo

Susedgrad-Sokol pokal: Dva zlata i bronca za Taekwondo klub Zadar

Susedgrad-Sokol pokal: Dva zlata i bronca za Taekwondo klub Zadar

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su na "Susedgrad-Sokol pokal" turniru u konkurenciji kadeta, juniora i seniora, a među 480 natjecatelja iz 57 ekipa iz Hrvatske, BiH i Slovenije.

Natjecanje je organizirano u dvije jakosne skupine u svim kategorijama i dobnim skupinama, prva slabija do plavog pojasa i druga jača, crveni i crni pojas, osim seniora koji su nastupali u olimpijskim kategorijama.

U konkurenciji seniora nastupio je FRANJO GUCIĆ -80 kg i natjecanje odradio odličnim rezultatom. Prvu borbu je dobio protiv Nikole Bošnjaka iz BiH 11:2, u drugu borbu nije ušao Juraj Stinčić, a u finalnoj borbi protiv juniorskog reprezentativca Hrvoje Šepa iz Jastreba odradio je tijesnih 10:9 i zapečatio PRVO MJESTO I ZLATNU MEDALJU.

U juniorskoj jačoj skupini nastupio je LUCIAN JERAK -48 kg. Lucian je inače u kategoriji -44 ali nije imao protivnika pa je prijavljen u višu a i tamo je imao samo jednog, Borisa Galineca iz TK Maksimira, kojega je pobijedio nedodirljivo prekidom nakon druge runde kod rezultata 17:3 i osvojio PRVO MJESTO I ZLATNU MEDALJU.

U juniorskoj slabijoj skupini nastupio je ŠIME IVKOVIĆ -68 kg koji je zaustavljen u polufinalu protiv Mihovila Selaka iz splitskog Montera sa vrlo tijesnih 8:9 i ostao na TREĆEM MJESTU s BRONČANOM MEDALJOM.

Jedina kadetkinja u jačoj skupini LUCIJA IVANČEVIĆ -44 kg je zaustavljena u četvrtfinalu u borbi za medalju protiv Nike Klepac iz TK Medvedgrad.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

  Vezane vijesti