Sport

Tenis, ATP

ATP Halle: U polufinalu Federer i Nishikori, Kohlschreiber slavio u maratonu

ATP Halle: U polufinalu Federer i Nishikori, Kohlschreiber slavio u maratonu

Roger Federer i Kei Nishikori plasirali su se u polufinale ATP turnira u Halle gdje će u međusobnom dvoboju odlučiti o finalisti, a u drugom polufinalu igraju Kohlschreiber i Falla.

Najdramatičniji meč u četvrtfinalu turnira u Halleu odigrali su Philipp Kohlschreiber i Dustin Brown. Odluka je pala u 13. gemu trećeg seta gdje je u pravom maratonu Kohlschreiber slavio s čak 18-16. Brown je upisao 19 as servisa i 13 dvostrukih servis pogrešaka i poražen je nakon dva sata i deset minuta igre.

Neizvjesno je bilo i u susretu Alejandra Falle i Petera Gojowczyka gdje je ipak uspješniji bio Falla u dva tie-breaka. Falla je u oba seta imao više koncentracije u 13. igri te je izborio prolazak u polufinale pokazavši kako može i na ovoj podlozi odigrati kvalitetno.

12. igrač svijeta Kei Nishikori eliminirao je Stevea Johnsona u dva seta. prvi je dobio lakoćom sa 6-1, no u drugom je bilo dosta otvoreno i Japanac se morao pomučiti da dovrši posao.

Pobjednik protiv Mate Pavića i Ive Karlovića, Yen-Hsun Lu, predao je svoj susret četvrtfinala protiv Rogera Federera koji se tako uz najmanje muke našao u polufinalu.

ATP Halle, četvrtfinale:

Kohlschreiber - Brown 6-4, 5-7, 7-6(16)

Falla - Gojowczyk 7-6(4), 7-6(2)

Nishikori (4) - Johnson 6-1, 7-6(4)

Federer (2) - Lu predaja Lu


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.