Sport

Nogomet, SP Brazil

Redknapp: Dok sam bio u Tottenhamu, dva ili tri igrača su izbjegavali reprezentaciju

Redknapp: Dok sam bio u Tottenhamu, dva ili tri igrača su izbjegavali reprezentaciju

Harry Redknapp, menadžer Queens Park Rangersa, tvrdi da su svojedobno neki engleski reprezentativci iz Tottenhama, dok ga je on vodio, tražili od njega da ih nekako izvuče od igranja za nacionalnu momčad.

S obzirom na ozljede Kylea Walkera i Androsa Townsenda, niti jedan igrač iz Tottenhama nije u sastavu engleske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Međutim, prije četiri godine u Južnoafričkoj Republici, čak petorica engleskih reprezentativaca su bili iz Tottenhama. Menadžer ''spursa'' tada je bio Harry Redknapp.

- Pritisak i kritike s kojima se nose engleski reprezentativci su razlog zbog kojeg neki igrači ne vole igrati za našu reprezentaciju. Dok sam ja vodio Tottenham, dva ili tri igrača nisu željeli igrati za nacionalnu momčad. Došli bi do mene i rekli mi, ''šefe, dajte nas nekako izvucite''. To se dogodilo nekoliko puta - rekao je Redknapp u razgovoru BBC Radio 5.

Ne tako davno, Redknapp je figurirao kao favorit za dužnost izbornika ''tri lava''. Posao je, međutim, dobio Roy Hodgson, pod čijom je palicom Engleska u Brazilu izgubila od Italije i Urugvaja, obje utakmice s 2-1. Tim porazima se oprostila od ulaska u osminu finala.

- Izgubili smo od dvije zapravo prilično prosječne momčadi. Ovo je jedna od najlošijih talijanskih momčadi koje sam vidio zadnjih godina. Činjenica da je Kostarika prva na ljestvici i da je prošla dalje vam sve govori. Smjena Roya Hodgsona? Nisam siguran da bi nam to pomoglo, ili da bi netko drugi obavio bolje posao. Mi smo imali dobrih izbornika u reprezentaciji, ali iz nekog razloga nikako ne možemo ostvariti i dobar rezultat - kaže Redknapp.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.