Sport

Nogometni mercato

Lazio potvrdio dolazak De Vrija

Lazio potvrdio dolazak De Vrija

Talijanski prvoligaš Lazio potvrdio je da je postigao dogovor s Feyenoordom oko 22-godišnjeg obrambenog nogometaša Stefana de Vrija koji će potpisati ugovor s rimskim klubom čim obavi liječničke testove.

Lazio je putem svoje službene stranice na Twitteru zaželio dobrodošlicu nizozemskom reprezentativcu, a realizaciju transfera je potvrdio i klupski glasnogovornik.

- Stefan de Vrij će u utorak ujutro obaviti liječničke testove u klinici Paideia. S radošću pozdravljamo dolazak najboljeg braniča Svjetskog prvenstva u Brazilu. Riječ je o prvoklasnom pojačanju - izjavio je Lazijev glasnogovornik Stefano de Martino.

Vjeruje se da je Lazio pristao platiti oko devet milijuna eura odštete za igrača čiji je ugovor s Feyenoordom vrijedio još samo godinu dana. De Vrij je izdanak Feyenoordove nogometne škole, a na nedavnom SP-u, na kojem je Nizozemska osvojila treće mjesto, bio je u startnoj postavi u svih sedam utakmica. Spominjalo se da je za njega zainteresiran i Manchester United, ali menadžer ''crvenih vragova'' i donedavni nizozemski izbornik Louis van Gaal na koncu ipak nije krenuo u akciju.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.