Sport

Nogometni mercato

Simeone: Javier Hernandez? Naša vrata nikome nisu zatvorena

Simeone: Javier Hernandez? Naša vrata nikome nisu zatvorena

Diego Simeone, trener aktualnog španjolskog nogometnog prvaka Atletica iz Madrida, nije želio opovrgnuti mogućnost osnaživanja momčadi Javierom Hernandezom.

Meksički napadač ne kotira najbolje u udarnom redu Manchester Uniteda u kojem se za mjesto mora boriti s Robinom van Persiejem, Wayneom Rooneyjem i Dannyjem Welbeckom. I u prošloj mu je sezoni bilo teško pa je zabilježio samo šest nastupa u prvom momčadi "crvenih vragova" u prvenstvenim ogledima.

Posljednjih dana u kontekstu odlaska iz Uniteda, Hernandez se sve češće spominje i kao moguća kupnja milanskog Intera i madridskog Atletica.

- Razgovaramo sa sportskim direktorima, iznosimo im ideje o tipovima igrača koje želimo i oni tada dovode pojačanja. S Javierom Hernandezom i mnoštvom drugih sjajnih igrača, svašta se može dogoditi. Mi nećemo zatvoriti vrata nikome prije kraja prijelaznog roka. On je igrač koji igra okomito, sjajan u situacijama jedan na jedan i odlična opcija za bilo koju momčad - nije skrivao Simeone mišljenje o meksičkom napadaču, koji bi uz Marija Mandžukića bio prijetnja više po gol suparnika.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.