Sport

Nogomet, Premiership

Balotelli želi živjeti u Manchesteru?!

Balotelli želi živjeti u Manchesteru?!

Jesu li na pomolu prve trzavice između Marija Balotellija i njegovog najnovijeg kluba? Trebala su samo dva dana da se poremeti idila u odnosu Liverpoola i Balotellija koji je u engleskom doprvaku trebao okrenuti novu stranicu u karijeri. Sve zbog lokacije gdje će stanovati dok igra za klub s Anfielda.

Liverpool bi htio da Balotelli vodi mirniji život, bez ekscesa kojima je zabavljao javnost dok je igrao u Manchester Cityju. Klub mu je predložio neku od mirnijih lokacija, primjerice Formy, gdje je i Steven Gerard. Kao pravi susjed, kapetan Liverpoola "imao bi na oku" nestašnog suigrača. No, mirno, za talijanskog napadača znači i dosadno.

"Spremni smo riskirati s Balotellijem", kazao je trener Liverpoola Brendan Rodgers. Nije ni slutio koliko će brzo njegove riječi doći na kušnju.

Balotelli se, naravno, nije složio s klupskim prijedlogom. Želi stanovati bliže centru, gdje su kafići i zabava. Ako to nije moguće, spreman se vratiti u Alderley Edge u Chesireu, gdje je živio dok je igrao za Manchester City. To je mjesto u blizini Manchestera, 50 kilometara udaljeno od Liverpoola.

Inače, Talijan je trenutačno smješten u Lowry Hotelu, u centru Manchestera. U Liverpoolu su osmišljavaju plan "dodatnih aktivnosti" kako bi zabavili nestašnog Marija. Predložili su mu golf koji van treninga prakticira većina igrača, no to Balotellija uopće ne zanima.

Liverpool je u "nemogućoj misiji", kako obuzdati talijanskog napadača. To još nikome nije uspjelo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.