Sport

Košarka, NBA

NBA: Novi poraz Indiane, četiri poena Damjana Rudeža

NBA: Novi poraz Indiane, četiri poena Damjana Rudeža

Porazi Lakersa i Cavsa, Rocketsi nezaustavljivi

U svojoj četvrtoj utakmici ove sezone košarkaši Indiana Pacersa upisali treći poraz. Na domaćem ih je parketu savladao Milwaukee s rezultatom 87-81.

Hrvatski reprezentativac Damjan Rudež na parketu je proveo 19 minuta i pritom postigao 4 koša, te dodao 2 skoka i jednu asistenciju. Momčad Milwaukeeja do pobjede je predvodio Brandon Knight s 23 koša, dok je kod Indiane najbolji bio Chris Copeland s 19.

Houston Rocketsi su na gostovanju kod Miamija stigli do svoje pete pobjede te su zadržali stopostotni učinak. U redovima Heata jednostavno nisu imali rješenja za tandem Dwight Howard-James Harden. Howard je postigao 26 koševa i pritom dohvatio 10 skokova, dok je Harden ubacio 25 koševa i podijelio 10 asistencija.

U potpuno suprotnom tonusu od Rocketsa nalaze se LA Lakersi koji su sinoć upisali svoj peti poraz i još uvijek ne znaju za pobjedu. Ovaj su put bolji od Lakersa bili Phoenix Sunsi s rezultatom 112-106, a do pobjede ih je predvodio Gerald Green s 26 koševa. Slovenski reprezentativac Goran Dragič postigao je 16, dok mu brat Zoran nije ulazio u igru.

Cleveland Cavaliersi se očigledno još nisu uigrali od povratka LeBrona Jamesa i dolaska Kevina Lovea. Sinoć su kod Portlanda poraženi s uvjerljivih 101-82, što im je drugi poraz u samo tri odigrane utakmice. Damian Lillard je domaćine predvodio do pobjede s 27 koševa, dok je za pobjedu možda i najzaslužnija obrambena igra Blazersa zahvaljujući kojoj je ponajbolji igrač lige LeBron James sveden na svega 11 koševa.

NBA, rezultati

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 81-87
Miami Heat - Houston Rockets 91-108
NY Knicks - Washington Wizards 83-98
Toronto - Oklahoma City 100-88
Chicago Bulls - Orlando Magic 98-90
New Orleans - Charlotte 100-91
Portland - Cleveland 101-82
LA Lakers - Phoenix Suns 106-112


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.