Sport

Nogometni mercato

Sneijder sve bliže Unitedu

Sneijder sve bliže Unitedu

Rastanak Wesleya Sneijdera i Galatasaraya sve je izgledniji, a Nizozemac je od ljeta u kontaktu s menadžerom Man. Uniteda Louisom Van Gaalom koji ga želi dovesti na Old Trafford

Turski Galatasaray je nakon posrtaja u Ligi prvaka i domaćem prvenstvu prošlog je tjedna otpustio trenera Cesarea Prandellija, a novi strateg Hamza Hamazaoglu odlučio je 'počistiti' svlačionicu. Klub je već neko vrijeme u velikim financijskim problemima te će se ove zime riješiti najskupljih igrača.

Prvi na popisu je nizozemski reprezentativac Wesley Sneijder (30) koji je izrazito nezadovoljan u Turskoj. Za njega je 'zapeo' Manchester United, još u ljetnom prijelaznom roku menadžer crvenih vragova Louis Van Gaal namjeravao je dovesti jednog od svojih 'ljubimaca' na Old Trafford no Turci ga nisu željeli pustiti.

U Manchesteru je već navodno sve spremno za njegov dolazak, novac nije problem iako bi odšteta za Sneijdera bila oko 15 milijuna eura. United taj novac ima, a čini se i kako bi ofenzivni veznjak dao novu dimenziju momčadi koja se pokušava vratiti na 'staze stare slave'.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.