Sport

Nogometni mercato

PSG Conteu nudi 28 milijuna eura

PSG Conteu nudi 28 milijuna eura

Pokupovao je PSG u protekle tri godine sve što se moglo na nogometnom tržištu, no rezultati u Ligi prvaka nikako ne mogu zadovoljiti ambicioznog vlasnika, katarskog šeika Nassera Al-Khelaifija.

Parižani u osmini finala LP-a igraju s Chelseajem, koji ih je prošle sezone izbacio u četvrtfinalu... Šeik pod svaku cijenu želi izbjeći novu 'blamažu' pa sve intenzivnije razmišlja o promjeni trenera. Navodno nije zadovoljan kako Laurent Blanc vodi momčad pa je krenuo u potragu za njegovom zamjenom.

Prvi na listi želja bio je trener Atletico Madrida Diego Simeone, ali Cholo je ljubazno odbio izdašnu šeikovu ponudu te je tako prva opcija postao Antonio Conte, aktualni talijanski izbornik i bivši trener Juventusa.

Conte je Juve napustio zbog manjka ambicija klupskih čelnika, posebice u Ligi prvaka, a nije pretjerano zadovoljan ni pozicijom u reprezentaciji. Odnos s klubovima i Savezom nije bajan, Conte sve više ratuje sa svima.

Zna to i vlasnik PSG-a pa je Conteu ponudio ugovor koji se ne odbija. Za četiri sezone u Parizu mogao bi zaraditi 28 milijuna eura! Pitanje je samo hoće li Conte ponudu prihvatiti odmah jer bi tako do prve utakmice osmine finala Lige prvaka (17. veljače 2015.) imao dovoljno vremena da 'uredi' momčad po svom ukusu ili će pričekati kraj sezone...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.