Sport

Nogometni mercato

PSG prodaje Ibru, Cavanija i Lavezzija da bi doveo Messija

PSG prodaje Ibru, Cavanija i Lavezzija da bi doveo Messija

Predsjednik Paris Saint-Germainea Nassir Al-Khelaifi bio je jasan: njegov klub mora biti prvi u redu za kupovinu Lionela Messija. Naravno, kad Argentinac odluči napustiti Barcelonu, bilo sad ili u budućnosti.

Prošle sezone Parižane je odbio Messijev otac Jorge, dok je Lionel bio jasan da želi ostati u Barceloni.

PSG želi "napasti" Messija početkom 2016. godine, jer sredinom te sezone ističe ugovor Zlatana Ibrahimovića. Barcelona je pod sankcijama i u sljedeća dva prijelazna roka ne može dovoditi nove igrače, a sigurno joj ne pada na pamet u tom razdoblju pustiti Messija.

Iza Argentinca je loše razdoblje, slabiji rezultati u klubu, problemi s poreznicima, a zvijezde Neymar i Suarez, prijetnja su dosad neupitnoj Messijevoj slavi.

Njegov odnos prema treninzima hladniji je nego ikad. S druge strane, zanimljivo bi mu bilo igrati s Thiagom Silvom, a PSG je spreman dovesti i Sergia Agüera, Messijevog prijatelja iz reprezentacije. Također, Park prinčeva sprema ponudu za Cesca Fabregasa, a poznato je da je Messijeva supruga Antonella velika prijateljica s Fabregasovom družicom Daniellom Semaan.

Al-Khelaifi je u dobrim odnosima s Barceloninim predsjednikom Josepom Marijom Bartomeuom, a odštetu od 250 milijuna eura, PSG bi mogao prikupiti prodajom Zlatana Ibrahimovića, Edinsona Cavanija i Ezequiela Lavezzija.

Uglavnom, dosad nezamisliva priča o Messijevom odlasku iz Barcelone, sve se više spominje...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.