Sport

Nogomet, MaxTV Prva HNL

Vulić: Ne sviđaju mi se događanja u Hajduku, Tudor je odličan mladi trener

Vulić: Ne sviđaju mi se događanja u Hajduku, Tudor je odličan mladi trener

Još uvijek se čekaju prve službene reakcije iz Hajduka vezane za odlazak trenera Bijelih Igora Tudora, koji je dva dana prije proljetnog nastavka sezone HNL-a dao ostavku na trenersko mjesto.

Aktualni trenutak na Poljudu komentirao je bivši igrač i trener Hajduka, a danas glavni strateg Splita Zoran Vulić.

''Meni se, da budem iskren to ne sviđa što se događa u klubu u kojem sam proveo svoju mladost i za koji sam familijarno vezan. Dva dana prije nastavka prvenstva, da trener odlazi, to je šok za navijače. Mislim da je Tudor napravio odličan posao dosad i za mene je jedan od najboljih mladih hrvatskih trenera'', poručio je Vulić. Proljetni dio sezone HNL-a sutra na Parku mladeži otvaraju RNK Split i Istra, a Vulić najavljuje.

''Protiv Istre uvijek je teška i zahtjevna utakmica. Momčad su koja nam je od šest bodova uzela četiri. Momčad koja nam ne odgovara, pogotovo ovim našim splitskim klubovima. Ali mislim da smo spremni da napravimo zaokret i tradiciju okrenemo u našu korist''. Evo i kako će igrati Split pod Vulićem koji je klub preuzeo u zimskoj stanci.

''Split mora igrati napadački. Mi smo u bodovnom zaostatku i moramo riskirati i tako će biti. Nekad će biti uspješno, a nekad ne, ali u takvoj smo situaciji i tako moramo igrati'', poručio je Vulić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.