Sport

Nogomet, Primera

Nakon poraza od Atletica Ronaldo slavio rođendan, predsjednik Reala ljut kao ris, a pobjesnili i navijači

Nakon poraza od Atletica Ronaldo slavio rođendan, predsjednik Reala ljut kao ris, a pobjesnili i navijači

Najbolji nogometaš Reala Cristiano Ronaldo u subotu je, nekoliko sati nakon što je Atletico ponizio "kraljevski klub" sa 4-0, priredio raskošnu zabavu za svoj 30. rođendan, zbog čega su ga oštro kritizirali Realovi navijači na društvenim mrežama.

Na video snimci koju su objavili španjolski mediji Ronaldo uživa u društvu Jamesa Rodrigueza, Brazilca Marcela i pričuvnog vratara Keylora Navasa. Mediji su objavili i da na proslavi nije bilo niti jednog španjolskog igrača Reala, pa niti dvojice starosjedilaca Ikera Casillasa i Sergija Ramosa, što ukazuje na podjele u klubu.

Kad je vidio snimku predsjednik Reala Florentino Perez "bio je ljut kao ris", a pobjesnili su i navijači koji su Ronalda oštro kritizirali na društvenim mrežama.

No, Ronaldov menadžer Jorge Mendes stao je u obranu osvajača "Zlatne lopte". "Poraz ga je jako pogodio, jer je Ronaldo najveći profesionalac na svijetu. Kazao mi je da će na proslavi biti više od 40 djece i da mora biti prisutan, ali da se neće dugo zadržati", izjavio je Mendes.

U subotnjem gradskom derbiju 22. kola Primere Atletico je na svom Calderonu deklasirao vodeći Real Madrid sa 4-0, a hrvatski napadač Marijo Mandžukić postigao je pogodak i upisao asistenciju.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.