Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Suigrači o Mandži: On je poput bika, a ljut je čim se probudi

Suigrači o Mandži: On je poput bika, a ljut je čim se probudi

Središnja figura dvoboja Atletica i Reala u četvrtzavršnici Lige prvaka svakako je, uz junaka utakmice, vratara Atletica Jana Oblaka, bio i Mario Mandžukić.

Nažalost, Mandžo ovoga puta nije predmet razgovora zbog golova već zbog krvavih (i doslovno) 'bitaka' s braničima Reala, te stalnih kritika na račun suca Mažića. Partija hrvatskog reprezentativnog centarfora kod mnogih je izazvala negativne kritike te uglavnom nije dobro ocijenjena, no zato su uz Marija čvrsto stali suigrači i trener Simeone koji su dali izjave za Hinu.

"Mandžukić uopće nije nervozan, već daje žestinu koja je potrebna momčadi. Kada i postane živčan, to je zato što mu nešto rade, a ne zbog nervoze," rekao je veznjak Atletica Gabi.

Mandžukićevu ozljedu i krvarenje prokomentirao je suigrač iz obrane: "Ma nije njemu ništa, on vam je poput bika," tvrdi Juanfran.

Nekoliko situacija u kojima se Mandžukić našao bile su veoma intenzivne, bilo da je on bio taj koji je startao, ili 'žrtva' suparnika. Ramos ga je raskrvario, Carvajal također udario, sam Mario je također 'zaplesao' na rubu isključenja.

"Mario se već ujutro probudi ljutit. On je takav, snažno doživljava utakmice," u šali je komentirao lijevi bek Guilherme Siqueira.

A sam 'Cholo' Simeone ovako je pričao o Mandži nakon susreta: "Mogu vam reći da je Mandžukić odigrao žestoku utakmicu, tukao se i borio," rekao je strateg rojiblancosa.

Za kraj, evo i izjave glasnogovornika Atletica koji potvrđuje kako ozljeda glave nije ozbiljnije naravi: "Ovo je krvarenje za njega sitnica. Uostalom, mi smo navikli da golove zabija glavom dok mu je slomljen nos i da igra s ozlijeđenim stopalom."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.