Sport

Poziv građanima

Tornado Zadar: Pokažimo da nam je stalo do kluba!

Tornado Zadar: Pokažimo da nam je stalo do kluba!

U ponedjeljak, 20.4.2015. na rasporedu je održavanje sjednice Gradskog vijeća o stanju u KK „Zadar". Tim povodom ispred Gradske vijećnice Tornado Zadar organizira okupljanje. Iz priopćenja:

 

Upravo to dovoljan je povod da pozovemo sve, staro i mlado ovoga grada, Vas kojima je klub u srcu, da se okupimo na Narodnom trgu prije početka sjednice i jasno damo do znanja svima odgovornima kako nam je stalo!

Situaciju u klubu teška je, a na nama je da jednostavnom ali efektnom gestom pokažemo kako iskreno brinemo o budućnosti kluba čija povijest ne smije biti trajno zasjenjena krivim i neodgovornim potezima koji klub mogu odvesti u stečaj.

Politikanstvo nas ne zanima, niti nas je ikad zanimalo, ali upravo su se političke stranke predugo bavile našim klubom I sasvim je legitimno da se u ovim trenucima traži njihova potpuna odgovornost. Bez obzira kako mi kao pojedinci gledamo na najbolje moguće rješenje za klub (većinski privatni vlasnik, vlasništvo grada kao dosad, ili pak neki treći model), činjenica je kako je sada "lopta u rukama" Gradskog vijeća te klupskih direktora.

Od svih gradskih vijećnika, predstavnika vlasti i oporbe zahtijevamo da se ponašaju odgovorno I u skladu s najboljim namjerama za KK Zadar. Ne smijemo dopustiti da klub bude ičija privatna "prčija" i poligon za skupljanje jeftinih političkih poena kroz "pravovremene" intervencije.

Želimo da na sjednici budu koliko god treba, sve dok ne nađu rješenje koje će našem klubu omogućiti bolje sutra.

Od ljudi iz vrha kluba zahtijevamo da na sjednici govore istinu, da kažu koliki je točno dug kluba danas, kakav je plan predstečajne nagodbe potpisan i da li se on poštuje! Zahtijevamo precizan prikaz stanja kluba, situacije s neisplatama plaća (blokade računa), vizije klupskog poslovnog modela, eventualno postojanje zainteresiranih ulagača ili većih sponzora, razloge zbog kojih se u gotovo svaku sezonu kreće bez izvjesnosti o isplatama plaća igračima, itd.

Želimo znati ISTINU, jer to je NAŠ klub!

Podsjećamo sve da je klub u vlasništvu GRADA, tj. nas građanki i građana našeg Zadra, desetljećima pronosi ime grada diljem svijeta, naša dica rastu uz njega, tuguju, vesele se i ponose zajedničkim pobjedama. Ne dopustite da simbol naše i vaše mladosti zavijek nestane bez borbe, jer to dugujemo generacijama koje tek dolaze.

20.04.2015. prije 12 sati - SVI NA NARODNI TRG, JER MI SMO ZADNJA LINIJA OBRANE!

Također vas potičemo da ponesete zastave i transparente sa simbolima kluba te primjerenim parolama.

POKAŽIMO DA NAM JE STALO!!!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.