Sport

Nogomet, Premiership

Van Gaal: Everton je bio puno motiviraniji

Van Gaal: Everton je bio puno motiviraniji

Manchester United u nedjelju poslijepodne pretrpio je težak poraz kod Evertona 3:0, a crveni vragovi nakon drugog uzastopnog posrtanja pali su na četvrto mjesto.

Domaćin je na Goodison Parku sve riješio u prvom poluvremenu golovima McCarthyja i Stonesa, a konačni rezultat postavio je Mirallas u nastavku. Trener Uniteda Louis van Gaal priznao je da je Evertonova pobjeda skroz zaslužena.

"Ovo je prva utakmica ove sezone u kojoj je protivnička momčad pokazala borbeniji duh od nas. Stvorili smo pet prilika u prvom poluvremenu, Fellaini je trebao zabiti. U nastavku oni su zabili iz kontre, a onda smo igrali protiv defanzivne momčadi", rekao je Van Gaal i dodao:

"Oni su bili puno motiviraniji i agresivniji. Nije dobro, ali i mi smo ljudska bića. Everton je zaslužio pobjedu, a kad je rezultat pošten, s time se možete nositi."

S druge strane, trener toffeesa Roberto Martinez nije krio zadovoljstvo.

"Pokazali smo dinamiku i dobro smo se prebacivali iz obrane u napad. Lennon, Barkley i Lukaku stalno su prijetili. Naša pobjeda govori za sebe. Zadržali smo konentraciju, a sjajno je što nismo primili gol."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.