Sport

Nogomet, Premiership

Pellegrini: Nije bitno što Mourinho govori

Pellegrini: Nije bitno što Mourinho govori

Strateg Manchester Cityja Manuel Pellegrini ne zamara se komentarima Josea Mourinha na sankcije zbog kršenja Financijskog Fair Playa (FFP), te ne želi ulaziti u verbalni delikt s Portugalcem.

Mourinho je u petak rekao kako bi Cityju, koji je kažnjen sa više od 66 milijuna eura zbog kršenja FFP-a, treba umjesto novaca oduzimati bodove sugerirajući na taj način kako građani, odnosno njihov vlasnik šeik Mansour imaju novaca koliko žele, dok bi ih oduzimanje bodova mnogo više pogodilo.

Portugalac je izjavio za Daily Mail: "Kada Manchester City kazne sa 50 milijuna funti za krešnje FFP-a, to nije pošteno."

Pellegrini nije želio ulaziti u rat riječima s Mourinhom.

"Ne, ne. Nemam komentara na to. Svaki menadžer može reći što želi. Mislim da ne zaslužujemo da nam se oduzimaju bodovi," počeo je Čileanac nastavivši:

"Mourinho uvijek priča o toliko toga da ja to sve uopće ne smatram bitnim. Svejedno je priča li o Chelseaju, sucima, FA kupu, drugim menadžerima ili nekim drugim stvarima. Kada mislite da možete reći bilo što kako bi pobjedili, možete pričati o čemu želite. Ja osobno ipak razmišljam na drugi način o tome."

"On čini sve što treba da bi pobjedio. Ja, primjerice, ne znam što je danas rekao Arsene Wenger. Uvijek razmišljam na isti način pobjeđivali mi ili gubili," priča Pellegrini.

Osvrnuo se i na nove prvake Chelsea: "Mislim da su bili najbolja momčad i zaslužuju naslov jer su bili najkonzistentnija momčad s veoma dobrim igračima. Čestitam njihovom vlasniku jer stalno unaprijeđuju momčad, a čestitam i navijačima, Joseu Mourinhu te igračima jer su u potpunosti zaslužili naslov prvaka," zaključio je Pellegrini čiji City u nedjelju gostuje kod Tottenhama.

 Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.