Sport

Nogomet, Bundesliga

Bayern šest sati bez gola; Schweinsteiger: Ovo nije dobro!

Bayern šest sati bez gola; Schweinsteiger: Ovo nije dobro!

Bayern München za pobjedu ne zna u posljednje četiri utakmice, a sve je započelo porazom od Borussije Dortmund nakon jedanaesteraca u polufinalu njemačkog kupa.

Uslijedio je poraz od Bayera u prvenstvu, debakl na Nou Campu u Ligi prvaka, a u subotu je situaciju iskoristio i Augsburg te je slavio s minimalnih 1:0.

Slična situacija Bavarcima se dogodila i prošle sezone. Kada su u 27. kolu osigurali naslov nisu pobijedili u iduće tri utakmice, no ove je sezone situacija još gora.

Ne samo da ne pobjeđuju, oni ne zabijaju ni pogotke! Igrači Bayerna bez pogotka su šest sati, a to im je najdulji niz još od 1998. godine. Tadašnja momčad Bayerna nije uspjela postići pogodak 535 minuta, dok su sadašnji Bavarci na 360 minuta bez pogodaka.

"Ovo u svakom slučaju nije dobro. U Leverkusenu smo tri puta išli sami na gol, u Barceloni smo imali šanse kod 0:0, kao i danas. Götze i Lewandowski su pogodili vratnicu," rekao je nakon novog poraza Bastian Schweinsteiger, a po njegovim je izjavama očigledno da i oni znaju gdje se krije problem.

"Moramo biti koncentriraniji u završnici," zaključio je kratko Nijemac.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.