Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Da sam u Rodgersovoj situaciji, poslao bih dron na avion

Mourinho: Da sam u Rodgersovoj situaciji, poslao bih dron na avion

Nekoliko dana nakon što je objavljeno kako je Jose Mourinho produljio za dvije godine ugovor s Chelseajem do 2019., Portugalac je priznao kako je njegova sudbina u rukama vlasnika kluba Romana Abramoviča.

"Nisam ostao u Interu jer to nisam želio, nisam ostao u Realu jer to također nisam želio. Želim ostati u Chelseaju, ali Abramovič odlučuje. Ako želi da ostanem, ostat ću, ako želi da idem, otići ću. Vrlo jednostavno", kazao je Mourinho šest dana nakon što je Chelsea potvrdio naslov u Premier ligi.

"On nema pritiska, ne mora mi dati novi ugovor, ne mora mi dati više novca. Ne mora se brinuti da me traže drugi klubovi. Ne mora se brinuti ni oko čega", kazao je Mourinho i dodao:

"Svjestan sam da moja priča u Chelesaju neće trajati zauvijek."

Trener Chelsea iskazao je suosjećanje s Brendanom Rodgersom. Iznad Anfielda je prošlog vikenda proletio avion s transparentom na kojemu se traži ostavka Liverpoolova trenera i zaziva povratak Rafaela Beniteza.

"Ako avion s natpisom 'Jose out' ikad preleti iznad Stamford Bridgea, poslat ću dron na njega!", zaprijetio je Mourinho.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.