Sport

Nogometni mercato

De Bruyne u pregovorima s Bayernom, Cityjem i PSG-om

De Bruyne u pregovorima s Bayernom, Cityjem i PSG-om

Nakon što je iz Engleske (gdje je igrao za Chelsea te tamo i nije baš bio u prvom planu) stigao u njemački Wolfsburg u ljeto 2014., Belgijac Kevin de Bruyne blista te je postao jedan od najboljih igrača Europe.

Samo u Bundesligi ima 10 pogodaka i 19 asistencija, te gotovo da nema velikana u Europi koji nije pokazao interes za 23-godišnjeg ofenzivnog veznjaka kojeg transfermarkt cijeni 35 milijuna eura. Naravno, jedan od najvećih interesenata je i Manchester City, a kontakt s građanima potvrđuje i De Bruyneov zastupnik.

"Našao sam se sa sportskim direktorom Wolfsburga Klausom Allofsom te sam s njim razgovarao da vidim što klub namjerava. Želim na kraju saznati hoće li mu ponuditi novi ugovor ili će mu dopustiti odlazak," rekao je Patrick de Koster, čovjek koji se brine o karijeri De Bruynea.

"Zasad sam neformalno razgovarao s Manchester Cityjem, kao i s minhenskim Bayernom te PSG-om. Zasad nije bilo službenih sastanaka," kaže De Koster te zaključuje:

"Situaciju mijenja činjenica da se Wolfsburg kvalificirao za Ligu prvaka sljedeće sezone, tako da će u svakom slučaju igrati u tom natjecanju, za koji god klub nastupao. Ako ga Wolfsburg odluči prodati, imat će velik izbor klubova za koje može nastupati, a pritom će svi biti konkurentni u domaćim ligama i Ligi prvaka. Izbor će biti samo njegov."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.