Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Igrali smo fantastičan nogomet ove sezone

Mourinho: Igrali smo fantastičan nogomet ove sezone

Mislim da ovaj Chelsea ima sve", kazao je menadžer bluesa Jose Mourinho nakon što su njegovi izabranici u posljednjem kolu Premier League pred svojim navijačima na Stamford Bridgeu pobijedili Southampton 3:1.

Bio je to najbolji dar za proslavu naslova prvaka.

"Ove smo sezone igrali fantastičan nogomet! Može li itko tvrditi suprotno? Ne? U stvari, može tvrditi drugačije, ali to nije istina", rekao je Mourinho obraćajući se navijačima i nastavio:

"U našoj se igri može vidjeti umjetnost, ali u isto vrijeme nas krasi nevjerojatno zajedništvo, momčadski duh... Mi smo kompletna momčad i zato smo prvaci!"

Nakon što je nahvalio svoje igrače, uslijedilo je i upozorenje...

"Svi zajedno - ja, svaki igrač posebno te cijela momčad - moramo biti bolji sljedeće sezone. Svi će željeti 'skinuti' Chelsea... Možda će nam trebati nešto 'svježe krvi' kako bi održali 'napetost' i zdravu konkurenciju u momčadi. No svi moji igrači znaju da svaku novu sezonu počinju 'od nule'. Kod mene nema igranja na osnovi starih zasluga iz proteklih godina, svoje mjesto u momčadi treba i zaslužiti", zaključio je Mourinho.

Tih problema neće imati Didier Drogba (37). Bjelokošćanin se oprostio od Chelseaja, no još nije odlučio hoće li zaključiti karijeru... Izašao je u 30. minuti utakmice, suigrači su ga na rukama iznijeli s terena...

"Znao sam da će napraviti nešto kako bi obilježili moju posljednju utakmicu. Siguran sam da je ovo ideja Johna Terryja.... Uh, volim Johna. Toliko smo sezona odigrali zajedno, obiteljski smo prijatelji i o njemu mogu reći samo najbolje. Stvarno je dobar momak", kazao je Didier Drogba koji je u Chelseaju igrao od 2004. do 2012., a potom je odradio i proteklu sezonu. Osvojio je četiri naslova prvaka s bluesima, tri Liga kupa, četiri FA kupa, Ligu prvaka, dva Community Shielda. Ujedno je i četvrti najbolji strijelac u klupskoj povijesti (163 gola).

Goal.com/eZd 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.