Sport

Nogometni mercato

Bayern želi Di Mariju, PSG otpada iz utrke

Bayern želi Di Mariju, PSG otpada iz utrke

Bayern München želi Angela Di Mariju, ali Manchester United želi vratiti veći dio uloženog novca. Tako da će odšteta ponovno biti paprena, negdje oko 85 milijuna eura, koliko ga je United platio Real Madridu na početku protekle sezone.

Paris Saint Germain već nekoliko mjeseci "snubi" argentinskog veznjaka preko medija, a sad je dobio jaku konkurenciju u njemačkom prvaku. Bayern je u prednosti jer ga može više platiti, PSG je pod restrikcijama Financijskog Fair Playa, a Pep Guardiola mora kupiti zamjenu za Arjena Robbena i Francka Riberyja, koji su često ozlijeđeni. No Di Marija je samo jedna od Guardiolinih želja, ostale dvije su Raheem Sterling i Kevin de Bruyne.

United se ne želi riješiti Di Marije, ali Van Gaal bi ga pustio za odgovarajući iznos. Manchester ga je na početku sezone platio 85 milijuna eura, rekordan iznos u povijesti Premiershipa, ali Argentinac se nije naigrao kod Van Gaala. Di Marija ne bi imao ništa protiv igranja kod Pepa Guardiole, a i rado bi "pobjegao" iz Manchester Uniteda.

U Van Gaala se razočarao prije dva mjeseca po Unitedovu porazu od Arsenala u FA kupu. Nizozemac mu je drugu priliku dao tek prije dva mjeseca. Čini se da je Di Maria odlučio otići, jedino je pitanje - tko ga može platiti?

Također, Bild navodi da Bayern želi i vratara dortmundske Borussije Romana Weidenfellera, kao zamjenu za Reinu.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.