Sport

Nogometni mercato

Bilić želi Halilovića u West Hamu

Bilić želi Halilovića u West Hamu

Slaven Bilić jučer je preuzeo West Ham, još nije niti službeno predstavljen, a engleski mediji već nagađaju o njegovim prvim potezima. Već idući mjesec 'čekićarima' počinje sezona, a zbog Europske lige su vlasnici David Sullivan i David Gold bivšem hrvatskom izborniku na raspolaganje za transfere dali oko 35 milijuna eura.

Engleski Express ekskluzivno doznaje nekoliko imena koja Bilić želi, a jedno od njih je Alen Halilović (18)! Halilović je s Barcelonom B ispao u 3. ligu i klub ga želi dati momčadi u kojoj će se nastaviti razvijati jer još nije spreman za prvu momčad s Messijem, Rakitićem i društvom. Alen bi bio besplatan jer bi došao na posudbu.

Problem bi mogao biti što se hrvatskog reprezentativca već spominje u kontekstu odlaska u Sevillu. Bilić će morati brzo reagirati.

Od ranije se spominje da bi Slaven mogao posegnuti za Dejanom Lovrenom, a želje su mu i Chelseajev Remy, Bešiktašov dvojac Töre-Sahan, drugi strijelac francuskog prvenstva Gignac te Ayew (oba Marseille) i Obiang, veznjak Sampdorije.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.