Sport

Nogometni mercato

Mourinho: Mogu izvući ono najbolje iz Falcaa

Mourinho: Mogu izvući ono najbolje iz Falcaa

Radamel Falcao (29) svoju je avanturu u Manchester Unitedu završio, no ne skriva kako bi karijeru svakako želio nastaviti na Otoku. Zainteresiranih klubova uvijek ima, no čini se kako Jose Mourinho najozbiljnije računa na Kolumbijca u sljedećim sezonama.

"Žalosti me to što ljudi u Engleskoj vjeruju da je Falcao onaj igrač kojeg su gledali prošle sezone u dresu Manchester Uniteda", kazao je Mourinho za Direct TV Sports i nastavio:

"No ja znam pravu istinu. Falcao je igračina, pratio sam ga još u Atletico Madridu i siguran sam da, ukoliko ga dovedemo u Chelsea, mogu pomoći da se vrati na tu razinu igre."

Falcao je za United odigrao samo 26 utakmica u Premier League i zabio tek četiri gola, navodno baš i nije imao sjajan odnos s Unitedovim menadžerom Louisom Van Gaalom koji nije bio spreman čekati ga da se vrati u formu. No Chelseajev šef je poslao jasnu poruku...

"Mogu mu pomoći, mogu izvući ono najbolje iz njega", zaključio je Mourinho. Sad je još samo na Romanu Abramoviču da 'pronađe' 55 milijuna eura i dovede ga na Stamford Bridge.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.