Sport

Nogometni mercato

Mandžukić u Torinu: Nemojte se bojati, dat ću sve od sebe

Mandžukić u Torinu: Nemojte se bojati, dat ću sve od sebe

"Osjećam se dobro u Torinu. Igrao sam ovdje dvaput i nadam se da ću biti sretan u Torinu", rekao je Mario Mandžukić po dolasku u Italiju pa poručio navijačima Juventusa: "U svakom klubu dajem sve od sebe i borit ću se za novu momčad. Ovo je sada moj novi dom. Nemojte se bojati, dat ću sve od sebe."

Ranije sinoć napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida doputovao je u Torino. Na službenom Twitter profilu Juventusa objavljene su slike iz zračne luke uz tekst: "Mandžukić je sletio u Torino. Mario, dobrodošao!"

Ako sve prođe u redu, Mandžukić (29) će biti sedmi Hrvat u tom klubu. Ranije su ondje igrali Zoran Ban, Alen Bokšić, Robert Jarni, Dario Knežević, Robert Kovač i Igor Tudor.

Atletico Madrid i Juventus još nisu objavili transfer, koji mediji procjenjuju na 18 milijuna eura. Mandžukić je prošlo ljeto došao u Madrid iz njemačkog prvaka Bayerna za 22 milijuna eura.

U crno-bijelom dresu trebao bi zamijeniti 31-godišnjeg Argentinca Carlosa Teveza koji je na korak do odlaska u argentinski Boca Juniors.

Mandžukićevo mjesto u Atleticu mogao bi popuniti Kolumbijac Jackson Martinez (29), igrač Porta, s 21 golom najbolji strijelac portugalskog prvenstva. Atletico je i na korak do potpisivanja ugovora s 21-godišnjim napadačem Villarreala Lucianom Viettom.

sport.hrt.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.