Sport

Nogomet, Primera

Rakitić nakon ozljede Busquetsa: Spreman sam na svaku ulogu na terenu

Rakitić nakon ozljede Busquetsa: Spreman sam na svaku ulogu na terenu
Twitter / @FCBarcelona

Barcelona je odigrala još jednu kvalitetnu utakmicu, slavila kod Eibara s visokih 4:0. Ipak, Luis Enrique u toj je utakmici ostao bez Sergija Busquetsa koji se ozlijedio već u 10. minuti utakmice

Odličnu partiju pružio je Ivan Rakitić koji je punu minutažu u prvenstvenom dvoboju Barcelone dobio prvi put još od listopada.

"Eibar je odigrao dobru, pravu domaću utakmicu. Ovo je vrlo nezgodno gostovanje, zahtjevan travnjak za nadigravanje. Čekali smo, bili dovoljno strpljivi, a poslije prvog gola zaigrali puno bolje. Ovo je bila zaslužena pobjeda, a sada moramo nastaviti u takvom stilu", rekao je Ivan Rakitić, pa dodao:

"Svaki se igrač želi dokazati kada dobije priliku, a kada vam se tijekom utakmice kao večeras ozljede važni igrači onda se želite dokazati još i više. Mi smo poput velike obitelji, svi se borimo jedni za druge."

Hrvatski je reprezentativac nakon ozljede Sergija Busquetsa zauzeo poziciju defanzivnog veznjaka.

"Spreman sam na sve, tako mogu zaigrati i na toj poziciji. Uvijek želim biti na terenu. To želim dokazati treneru, spreman sam igrati na bilo kojoj poziciji", zaključio je Ivan Rakitić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo


Reci što misliš!