Sport

Nogomet, Kvalifikacije za Euro 2016

Srna: Imamo dvije meč lopte

Srna: Imamo dvije meč lopte

Vatreni danas putuju u Baku na prvu od dvije utakmice koje bi mogle donijeti plasman na Euro u Francuskoj iduće godine. Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak će igrati protiv Azerbajdžana kojeg je preporodio naš stručnjak Robert Prosinečki, a tri dana kasnije susret je s Norveškom u Oslu.

Kapetan Darijo Srna svjestan je što donose ove dvije utakmice.

Rekao bih da su to dvije meč lopte, a sve zavisi od našeg pristupa", smatra Srna. A pristup bi trebao biti maksimalan jer su nam svi igrači zdravi, pogotovo se to odnosi na našeg glavnog organizatora igre Luku Modrića, koji se prisjetio pobjede u Osijeku nad Azerbajdžanom od 6-0.

Pokazali smo koliko smo iznad njih i ako ponovimo takvu igru vjerujemo da će i rezultat biti dobar", smatra veznjak Reala. I Andrej Kramarić priželjkuje 6 bodova iz Bakua i Osla.

Ove dvije pobjede donosi nam ono što smo svi čekali ove dvije godine", poručio je napadač Leicestera. Puno se očekuje od našeg zadnjeg obrambenog reda gdje će najvjerojatnije nastupiti Dean Lovren koji je u posljednjem kolu Premiershipa kiksao u dresu Liverpoola protiv West Hama kojeg vodi naš bivši izbornik Slaven Bilić. Hrvatski stoper zbog toga je bio na meti navijača.

Pravi navijači bodre, a ove takozvane navijače mislim da ne treba spominjati. Ne znam zašto uvijek radi neka velika tema o meni kad ja napravim grešku, a kad igram dobro onda se samo šuti i nitko ništa ne spominje. To je kao normalno, a kad napravim nešto krivo onda sam ja prvi krivac. Naučio sam, na to tijekom zadnjih godina i postalo mi je svejedno što ljudi pričaju", oštar je bio Lovren.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.