Sport

Nogomet, Premiership

Mourinho: Usamljen sam čovjek u modernom nogometu

Mourinho: Usamljen sam čovjek u modernom nogometu

Jose Mourinho je unatoč lošem početku sezone, u kojem je Chelsea izgubio četiri od devet utakmica u prvenstvu, rekao kako vjeruje u to da momčad može do četiri trofeja ove sezone.

"Možemo osvojiti četiri naslova ove sezone, ali ih i izgubiti. Mislim da je moguće pobijediti, ali vjerujem da je moguće i sve izgubiti. Sve su opcije otvorene, tek smo u listopadu", rekao je Mourinho.

Dodao je kako ne želi nijednu moguću borbu za trofej istaknuti kao najvažniju jer misli da bi tako na kraju sezone mogli završiti praznih ruku.

"Kada smatraš da je jedan trofej najvažniji, pod velikim si rizikom. To je rizik da ne osvojiš Ligi prvaka i da ne budeš među prve četiri momčadi, kao i da ne sudjeluješ u Ligi prvaka iduće sezone", istaknuo je 52-godišnjak i nastavio:

"Ne možemo dati prednost ničemu Moramo ići do kraja i osigurati da budemo među prve četiri momčadi."

Pritisak koji osjeća portugalski trener je velik, unatoč pobjedi nad Aston Villom. Sada je ispred Mourinha i njegove momčade još jedan ispit, okršaj s vodećom momčadi u G skupini Lige prvaka, kijevskim DInamom.

"Sve ovisi o ostalim momčadima i o drugim rezultatima. Mi ne ovisimo o sebi, mi ovisimo o onome što se dogodi u drugim utakmicama."

Portugalac je za kraj istaknuo da će posao odrađivati kao i do sada.

"Ja živim u drugom svijetu. Ja nemam moć. Ja sam usamljen čovjek u ovom modernom svijetu nogometa. Radim svoj posao. Nisam niti političar niti PR-ovac, nije me briga što drugi ljudi misle o meni. Ja sam samo ja."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.