Sport

Nogomet

Eto'o: Mourinho je pogriješio, ali više se ne ljutim na njega

Eto'o: Mourinho je pogriješio, ali više se ne ljutim na njega

Samuel Eto'o, koji igra za Antalyaspor, u velikom je intervjuu za RMC podržao Josea Mourinha, iako ga je Portugalac povrijedio.

Mourinho je vodio Kamerunca u Chelseaju i Interu, ali je ulovljen kako komentira "Tko zna koliko Eto'o ima godina". Kamerunac se naljutio, verbalno uzvratio Mourinhu, no sada tvrdi da je sve to prošlost.

"Jose je pogriješio, ali neću ga kriviti zauvijek. Dogodilo se, prošle su godine od toga... Bio sam ljutit, ali kad bih bio ljutit na sve ljude koji su prema meni pogriješili, bilo bi ih jako puno...", rekao je Eto'o.

Sada je Mourinho na izlaznim vratima Chelseaja. No, Eto'o ne misli tako:

"U nogometu nema uspomena, stalno se moraš dokazivati. No, ne vidim Mourinha u PSG-u, zapravo ne mislim ni da će otići iz Chelseaja, nego će podići momčad."

Gdje mu je bilo najljepše u karijeri?

"U Mallorci! Jer bio sam mlad i došao sam u prekrasan svijet. Htio sam biti najbolji i dobio sam šansu biti broj jedan. Nakon toga osvojio sam trofeje u Barceloni, ali lakše je osvajati u Barci..."

"Iniesta je najbolji igrač s kojim sam igrao, imao je najveći utjecaj na mene jer toliko voli nogomet i uz njega se sve čini lako. A volim i Yayu Tourea."

"Nikad nisam igrao sa Zlatanom, igrao sam protiv njega. Veliki igrači čine povijest jer nekad donesu konačnu, ključnu pobjedu, ali nikad se ništa ne može bez momčadi."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.