Sport

Nogomet, Primera

Rakitić trenirao, El Clasico pod neviđenom policijskom opsadom

Rakitić trenirao, El Clasico pod neviđenom policijskom opsadom

Odlična vijest stiže iz Barcelone uoči El Clasica. Ivan Rakitić trenirao je s momčadi katalonskog kluba nakon što je zbog ozljede mišića bio na poštedi desetak dana. Dobra je vijest da se i Leo Messi priključio treninzima, a njegov je nastup nakon ozljede još uvijek pod velikim upitnikom.

Najveći svjetski nogometni derbi igra se u subotu u Madridu na Snatiago Bernabeu, koji će biti pod posebnom i do sada nikad takvom policijskom opsadom. Nakon terorističkog masakra u Parizu prvo se razmišljalo o otkazivanju utakmice od straha da se tako nešto ponovi, a sinoć je odlučeno da će se ipak igrati. Ministar unutrarnjih poslova Španjolske Jorge Fernandez Diaz poručio je da će El Clasica biti te da neće dozvoliti da terorizam porazi nogomet.

Oko stadiona bit će raspoređeno oko 1800 policajaca, a nitko tko nema ulaznicu neće moći prići stadionu na manje od 1000 metara. Santiago Bernabeu nadzirat će se iz zraka helikopterima i dronovima, a cijeli Madrid će biti pod posbnom paskom policije da bi se izbjegli mogući napadi kojih smo bili svjedoci prošlog tjedna u Parizu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.