Sport

Nogometni mercato

Real spreman ponuditi Jamesa za Hazarda

Real spreman ponuditi Jamesa za Hazarda

Eden Hazard (24) u lošoj je formi ove sezone, a svađe s Joseom Mourinhom sve češće. S druge strane James Rodriguez (24) Realu nije donio ništa posebno osim zarade od prodanih dresova. Te dve činjenice dovoljne su bile brojnim engleskim i španjolskim teoretičarima da najave senzacionalnu trampu na relaciji Chelsea - Real Madrid. Prema Santiago Bernabeu bi otišao Belgijac, a na Stamford Bridge sletio Kolumbijac.

Tom bi trampom vjerojatno profitirali i jedni i drugi, ali i sami igrači. Hazardu je dosta Joseova temperamenta, a James nikako da se ustali u Benitezovu sustavu i promjena bi obojici dobro došla.

Duže se već spominje zanimanje Reala za belgijskog nogometaša koji je briljirao prošle sezone, a prije nekoliko dana engleski su mediji pisali o velikom interesu Chelseaja da u zimskom prijelaznom roku dovede Realovu 'desetku' kako bi oživio lov na naslov prvaka koji im očito bježi iz ruke ove sezone. I još nešto što će sigurno doliti ulje na vatru. Menadžer Jorge Mendes brine se o karijeri Josea Mourinha i Jamesa Rodrigueza. To zasigurno ne može štetiti u cijelom poslu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.