Sport

Nogomet, Premiership

Jose Mourinho: Igrači su me izdali

Jose Mourinho: Igrači su me izdali

Menadžer engleskog nogometnog premierligaša Chelsea Jose Mourinho obrušio se na svoje igrače nakon poraza od Leicester Cityja (1-2), već devetog ove sezone u prvenstvu.

Mourinho je poručio kako se njegova momčad četiri dana pripremala za ogled protiv Leicestera, kako su detaljno analizirali suparnika i predvidjeli sve moguće situacije, no na terenu je sve ispalo drugačije.

"Momčad me izdala. Četiri dana smo se pripremali za ovu utakmicu. Detaljno smo analizirali suparnika i pripremili smo igračima sve moguće opcije. Upozorili smo ih na kretanja suparničkih igrača, ali i na četiri najčešća načina kako Leicester zabija golova. I onda baš na takav način primimo oba gola," kazao je portugalski stručnjak.

"Moji igrači su dobili sve moguće informacije u zadnja tri dana. Vjerujem kako su me dobro slušali, no ipak su načinili niz pogrešaka," poručio je Mourinho.

Upozorio je i na slabu igru svojih napadača. 'Bluesi' su ove sezone u 16 susreta zabili 18 golova, pri čemu napadači svega pet. Diego Costa je zabio tri gola, a Loic Remy te Radamel Falcao po jedan pogodak.

"Cijela momčad pati zbog toga što naši napadači ne zabijaju. Trude se, pokušavaju, no morali bi zabijati više."

Chelsea se trenutačno nalazi na 16. mjestu ligaške ljestvice sa 15 bodova, svega jednim bodom više od zone ispadanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.