Sport

Nogometni mercato

Bologna opet kreće po Marka Pjacu

Bologna opet kreće po Marka Pjacu

Zimski prijelazni rok još nije niti započeo, a brojni su nogometaši Dinama već na meti raznih europskih klubova. U Maksimir su za sada stigle službene ponude za Ivu Pinta (Anderlecht) i Josipa Pivarića (Rubin Kazan), no europski klubovi već se danima raspituju za usluge Ante Ćorića, Eduarda i opet - Marka Pjace.

Krilni napadač Dinama, ali i član hrvatske reprezentacije opet je na meti Bologne. Čelnici ovog talijanskog prvoligaša već su se prošle zime "javili" s ponudom od osam milijuna eura, no o toj se ponudi u Maksimiru nije niti ozbiljnije raspravljalo. Bologna je tada bila drugoligaš, a Pjaca je ostankom u modrom dresu unaprijedio karijeru.

No, čini se kako u Bologni još ne odustaju. Tako barem tvrdi renomirani Pantaleo Corvino, direktor ambicioznog talijanskog prvoligaša:

"Marko Pjaca je veliki talent, još smo ga prošle godine pokušali dovesti u klub. I on me svojom igrom strašno podsjeća na Stevana Jovetića", kazao je za talijanske medije Panteleo Corvino koji je crnogorskog nogometaša još 2008. godine iz Partizana doveo u Fiorentinu.

Iskusni Corvino svjestan je kako mu je ovaj zimski prijelazni rok "zadnji vlak" za dovođenje Marka Pjace. Bliži se Europsko prvenstvo, a nakon nastupa na velikoj sceni mladom će nogometašu cijena samo dodatno rasti. A tada Bologna neće imati šanse. Ima li je uopće sada? Pantaleo Corvino kreće na "sve ili ništa"...

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.