Sport

Nogomet

Van Gaal o odlasku gledatelja s tribina: Otišli su zbog prometa

Van Gaal o odlasku gledatelja s tribina: Otišli su zbog prometa

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal tvrdi kako je promet kriv za odlazak gledatelja s Old Trafforda u vrijeme utakice FA Kupa protiv Sheffield Uniteda.

Veliki broj praznih sjedala mogao se vidjeti pred kraj tijesne pobjede koju je osigurao Wayne Rooney kasnim penalom. Van Gaal je ponovno bio kritiziran zbog nastupa i pristupa svoje momčadi, a nakon utakmice Paul Scholes je ponovno 'napao' Van Gaala.

Međutim, Nizozemac odbacuje sugestije kako je njegova taktika kriva za odlazak navijača.

"Gledatelji su otišli par minuta ranije zbog prometa. Ima puno razloga zbog kojih su mogli otići u zadnjih nekoliko minuta. I ja sam znao puno puta otići ranije kada sam s tribina anlizirao protivnika. Možete biti negativni koliko hoćete, ali pobijedili smo dvije utakmice u nizu i prošla dalje u Kupu. Kao navijač Manchester Uniteda morate biti zadovoljni".

"Navijači su podupirali momčad. Nisu lagana vremena, a navijači su bili uz nas. Koliko je drugih stadiona bilo puno poput našeg? Možete spomenuti kako su otišli, ali isto tako možete spomenuti i kako su došli", rekao je Van Gaal.

Prvi udarac koji su 'crveni vragovi' uputili na gol popraćen je ironičnim pljeskom s tribina.

"Mogu to razumjeti. Činjenica je da nismo previše pucali na gol. Rekao sam to već", rekao je nizozemski stručnjak pa rekao pa riječi o kritikama kako se previše bavi suparnikom:

"Nisam fokusiraniji na protivnika. To je sve dio posla. Morate znati što protivnik želi i kako igra. Tako pomažete i svojim igračima. Mislim da više gledam na to kako mi napadamo i kako da napredujemo. Branimo se jako dobro".

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.