Sport

Nogomet, Primera

Barcelona i Neymar nisu se dogovorili oko produženja ugovora

Barcelona i Neymar nisu se dogovorili oko produženja ugovora

Barcelona i Neymar još uvijek nisu uspjeli postići dogovor o produženju ugovora, potvrdio je to glasnogovornik kluba Josep Vives nakon sastanka koji je održan u ponedjeljak.

"U ovom trenutku nema ništa novog u vezi Neymarovog ugovora. Klub je svjestan svega što treba napraviti kako bi se to popravilo. Potrebno nam je strpljenje i što manje glasina oko novog ugovora," rekao je Vives, a potom je dodao i da još uvijek nije zaključen novi ugovor o sponzorstvu s Nikeom koji bi im trebao proizvesti dresove za nadolazeću sezonu.

"Nismo razgovarali o novom sponzorskom ugovoru, čak smo malo i zabrinuti jer nam je strateški jako bitno. Zabrinuti smo zbog dogovora s Nikeom jer to odgađa proizvodnju dresova za novu sezonu."

S druge strane, suradnja Neymara i Nikea cvjeta. Brazilac je u ponedjeljak od svog sponzora primio posebne kopačke čiji je dizajni inspiriran Brazilčevim tetovažama. Uz to, nose poseban naziv - odlučnost i zabava, a upravo su to riječi kojima se najbolje može opisati igra brazilskog čarobnjaka.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.