Sport

Nogomet, Primera

Enrique: Halilović je sve bolji

Enrique: Halilović je sve bolji

Sporting Gijon i Barcelona će u srijedu odigrati zaostalu utakmicu domaćeg prvenstva. Luis Enrique sa svojom momčadi prepunom zvijezda dolazi u svoje rodno mjesto, Gijon i napada momčad za koju navija od malih nogu.

"Momčad koja igra na visokoj razini i na prekrasnom stadionu. Bit će to teška utakmica za nas. Sporting je momčad koju sam uvijek volio, kao mali sam odlazio na stadion sa zastavom koju mi je napravila majka. Sporting je poseban jer je Gijon prekrasan grad na obali koji ima vjerne navijače," rekao je Luis Enrique na konferenciji za medije uoči utakmice, a potom se osvrnuo na svog velikog prijatelja i protivničkog trenera Abelarda Fernandeza.

"Loše pamtim smiješne stvari, ali ne i važne ljude kao što je Abelardo. Zajedno smo išli u školu, zajedno igrali u mnogim momčadima, a sada ćemo se susresti kao treneri. On je jako važna osoba u mom životu."

Prokomentirao je Enrique i Alena Halilovića.

"Sa svakom minutom odigranom u prvenstvu postaje sve bolji, stalno se razvija. Mislim da bi sutra mogao zaigrati protiv nas," rekao je trener Barcelone i za kraj se dotaknuo svojih zvijezda.

"Idealna situacija na poslu bi bila kada bi svi bili prijatelji, ali je to nemoguće u bilo kojoj grupi. Volio bih da sam tijekom svojih igračkih dana uživao kao što sada uživaju moji igrači. Morate biti jako dobri da bi mogli uživati onako kao oni."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.