Sport

Nogometni mercato

Sammir potvrdio: Želim se vratiti u Dinamo

Sammir potvrdio: Želim se vratiti u Dinamo
Davor Javorovic/PIXSELL

U ponedjeljak se ponovno zavrtjela priča o Sammirovom povratku u Dinamo. Igračev agent Andy Bara je rekao da je Sammir spreman odreći se milijuna zbog plavog dresa, a interes od strane Dinama je potvrdio direktor kluba Tomislav Svetina

Uskoro je i Brazilac s hrvatskom putovnicom jasno poručio da se želi vratiti, ali da to neće biti baš jednostavno.

"Spreman sam doći u Dinamo , točnije žarko bih se želio vratiti u Maksimir," rekao je Sammir Sportskim novostima, a prenosi Goal.com.

Objasnio je potom što 'koči' transfer:

"Kinezi bi me odmah pustili u Dinamo, ali žele da se odreknem posljednjih godinu dana ugovora, svih financijskih potraživanja . Imam ogroman ugovor i nije to tako jednostavno. Mnogo je to novaca..."

A ogroman ugovor mu godišnje donese 6,5 milijuna eura .

"Razmišljam o tome da se odreknem tih posljednjih godinu dana ugovora. Nisam još odlučio, intenzivno razmišljam o tome, dajte mi još malo vremena. Možda bi bilo dobro i da se klubovi nekako dogovore", dodao je Sammir pa na kraju otkrio jedan od glavnih razloga koji ga privlače natrag na Maksimir:

"Ne mogu gledati Dinamo na drugom mjestu! Šest bodova iza Rijeke . U moje vrijeme to je bilo nemoguće. Ne želim ispasti neskroman, ali ako se vratim, Dinamo će sigurno osvojiti naslov prvaka!"


Reci što misliš!