Sport

Nogomet, Primera

Zidane: Znali smo da se poraz jednom mora dogoditi

Zidane: Znali smo da se poraz jednom mora dogoditi
Andreas Gebert/DPA/PIXSELL

Real je u šokantnoj utakmici na Sanchez Pizjuanu izgubio od Seville s 2:1 autogolom Ramosa u 85. i pogotkom Jovetića u 92. minuti

"Težak je ovo poraz, ali to je nogomet i trebamo nastaviti s onim što smo činili. Znali smo da se ovo jednom mora dogoditi i dogodilo se", govorio je Zinedine Zidane, pa nastavio:

"Motivirani smo da nastavimo dalje. Bit će teško zadržati ovakvu formu do kraja sezone. Šteta što smo primili dva gola u zadnjih pet minuta, ali moramo se nositi s tim."

Bilić se ljuti na Payeta, a on je kao igrač napravio istu stvar!

"Svidjelo mi se kako smo igrali i kakav su karakter pokazali svi igrači. Istina je da se radilo o greškama i izgubljenoj lopti."

Prekid niza?

"Ponosan sam na ovih 40 utakmica, a sad se moramo odmoriti i misliti na sljedeću utakmicu. Nije se radilo o padu koncentracije, takve se stvari jednostavno događaju. U 90 minuta to se može dogodili. Analizirat ćemo te stvari i vidjeti gdje se možemo poboljšati."

Ide li Sevilla po naslov?

"Uvijek je pokazivala da je spremna za to, pokazala je to i danas. Danas je igrao prvi protiv drugog, vidjeli smo veliku utakmicu i Sevilla će se sigurno boriti za naslov."

"Ramos? Ponosan sam na našega kapetana, odigrao je sjajnu utakmicu i na kraju zabio autogol. Ali dobro, to nije ništa strašno, događa se u nogometu. Moramo misliti na srijedu i sljedeću utakmicu."

Marcelo je naglasio:

"Igrali smo dobro, ali nakon gola smo se previše opustili. Vidjet ćemo što smo ispustili, koliko su to bili važni bodovi. Puno je do kraja, liga je uvijek bila otvorena."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo


Reci što misliš!