Sport

Rukomet

U Švedskoj predstavljen Euro 2018 koji će se igrati u Hrvatskoj

U Švedskoj predstavljen Euro 2018 koji će se igrati u Hrvatskoj

Hrvatski rukometni savez na završnoj je konferenciji za medije Europskog prvenstva za žene u Švedskoj predstavio EHF EURO 2018 koji će se održati u Hrvatskoj

Predstavnici HRS-a među kojima je bio i predsjednik g. Tomislav Grahovac, predstavili su domaćinstvo za Europsko prvenstvo za muškarce 2018. godine koje će se održati u Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču.

Završnoj konferenciji za medije u Göteborgu nazočili su predsjednik EHF-a g. Michael Wiederer, predsjednik IHF-a dr. Hassan Moustafa, dopredsjednik EHF-a g. Predrag Bošković, počasni predsjednik EHF-a g. Jean Brihault te mnogi uzvanici iz rukometa kao i velik broj predstavnika medija.

Kroz prezentaciju prikazani su gradovi i arene koje će ugostiti najbolje europske ekipe, promotivne aktivnosti koje je HRS održao u proteklih godinu dana kao i maskota. Naglašeno je i kako od 1. siječnja 2017. kreće prodaja ulaznica u Hrvatskoj i inozemstvu. Prodaja će zadovoljavati sve sigurnosne zahtjeve kao i one postavljene od strane EHF-a i partnera.

Sve detaljne informacije oko prodaje karata biti će od 1. siječnja 2017. dostupne na stranicama Hrvatskog rukometnog saveza (www.hrs.hr) i Europskog prvenstva 2018. (cro2018.ehf-euro.com).


Reci što misliš!