Sport

Svjetsko klupsko prvetstvo

Modriću se ne sviđa video-tehnologija u nogometu

Modriću se ne sviđa video-tehnologija u nogometu
INA FASSBENDER/DPA/PIXSELL

Modrić je u Japanu rekao kako je sretan zbog ulaska u finale svjetskog klupskog prvenstva no nije komentirao policijsku istragu pod kojom se nalazi u Španjolskoj

Hrvatski kapetan i vezni igrač Real Madrida Luka Modrić kazao je da mu se ne sviđa se što suci mogu preko telelizijske snimke pregledati sporne situacije i promjeniti odluku, što je tehnologija prvi put uvedena na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu, gdje je Real danas ušao u finale pobjedom nad Club Americom.

"To je novo otkriće da bi bili pošteni no ne sviđa mi se jer izaziva veliku zbunjenost te se nadam da neće nastaviti s tim pravilom jer to za mene nije nogomet. Ne sviđa mi se. Prvi doživljaj nije dobar no mi se moramo koncetrirati na svoju igru", izjavio je. "Imali smo jedan dan sastanak oko toga no nisam puno slušao jer ne vjerujem da će nastaviti s ovim".

Modrić je u Japanu rekao kako je sretan zbog ulaska u finale svjetskog klupskog prvenstva no nije komentirao policijsku istragu pod kojom se nalazi u Španjolskoj zbog sumnje za utaju poreza.

"Zadovoljni smo rezultatom i igrom od 25.minute. Ušli smo slabo no kada smo uhvatili ritam bili smo dobri, stvarali prilike, zabili dva gola, pobijedili i što je najvažnije, ušli u finale", rekao je nakon utakmice u kojoj je Real Madrid s 2-0 pobijedio meksičku Americu.

Europski prvak Real Madrid u finalu će igrati protiv Kashima Antlersa, prvaka Japana. Prije dvije godine Modrić je zbog ozljede bio propustio ovo natjecanje u Maroku gdje je Real Madrid postao svjetski prvak.


Reci što misliš!