Sport

Nogomet, Primera

Real na duže vrijeme bez CR-a zbog nevjerojatne pogreške liječnika?

Real na duže vrijeme bez CR-a zbog nevjerojatne pogreške liječnika?

U Realu su bijesni na svoju liječničku službu koja je izostavila rutinski pregled na Cristianu Ronaldu te tako nije odmah saznala što je točno s ozljedom najveće zvijezde kluba.

Magnetska rezonanca odmah bi otkrila kako Ronaldo ima rupturu mišića te bi se Portugalac mogao odmarati umjesto putovati u Manchester kako bi s klupe gledao okršaj s Manchester Cityjem.

Goal doznaje da je, nakon što se Ronaldo ozlijedio u susretu protiv Villarreala, liječnička služba odlučila ne napraviti magnetsku rezonancu odmah nakon susreta već je napravljen samo rutinski pregled na temelju kojeg se postavila dijagnoza kako je Ronaldo praktički samo 'umoran' od udaraca u mišić te kako će rutinski odmoriti protiv Rayo Vallecana i biti spreman za City u Ligi prvaka.

Po povratku iz Manchestera Ronaldo je na svoju ruku, umjesto u sadašnju liječničku službu Reala, otišao u kliniku Ruber koju vodi Joaquin Juan, koji je liječio igrače Reala 2014. godine skupa s NBA košarkaškem Pau Gasolom.

Uz Ronalda ozljedu prepona ima i Karim Benzema koji je također otišao kod dr. Juana umjesto kod sadašnjeg liječnika Reala.

Ovakvi propusti liječničke službe dodatno su pojačali vatru na relaciji igrača i liječnika u Realu jer su se igrači već više puta žalili na odluku predsjendika Florentina Pereza da uruči otkaz prošlom liječniku.

Sergio Ramos je javno u studenom kritizirao rad sadašnje liječničke službe i priznao kako igrači u nju nemaju apsolutno nikakvog povjerenja.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.