Sport

Nogometni mercato

Juventus krenuo po Matea Kovačića

Juventus krenuo po Matea Kovačića

Florentino Perez i Beppe Marotta se spremaju za novi sastanak koji će se održati u srijedu ili četvrtak, a povod će biti situacija Alvara Morate. Međutim, šefovi Reala i Juventusa će iskoristiti priliku i da porazgovaraju o Mateu Kovačiću, piše Tuttosport.

Na sastanku će prema pisanju Talijana biti i Beppe Bozzo, posrednik koji je odigrao ključnu ulogu u Moratinom dolasku u Torinu, ali i Kovačićevom prelasku iz Dinama u Inter, a potom i u Real Madrid.

Kraljevi za Kovačića traže 25 milijuna eura, ali je Juventus više zagrijan za opciju posudbe, uz mogućnost otkupa ugovora. Na isti su način iz Reala doveli i Alvara Moratu. Moguća je i zamjena igrača, jer Real ima pravo otkupiti Moratin ugovor za 30 milijuna eura, pa bi samo morali nadoknaditi razliku od pet milijuna.

Talijani pišu da bi ovo za Juventus mogla napokon biti treća sreća jer su već dva puta neuspješno pokušavali dovesti Kovačića. Na svoje bi mogao doći i Allegri koji je 'izvisio' prošle sezone pa se morao zadovoljiti Hernanesom. Tuttosport ističe da je i ovoga puta šef Juventusa dao zeleno svjetlo za početak novih pregovora.

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.