Sport

Nogomet, Serie A

Pašalić: Preko Milana želim do reprezentacije

Pašalić: Preko Milana želim do reprezentacije

Mario Pašalić novi je igrač Milana. Kapetan hrvatske reprezentacije do 21 godine jučer je finalizirao jednogodišnju posudbu u redove talijanskog velikana, a danas u jutarnjim satima već odradio i prvi trening u novom klubu.

Profesionalna karijera 21-godišnjeg veznjaka napreduje prirodnim putem, a Pašalić iza sebe već ima iskustvo igranja u španjolskoj Primeri (Elche) i francuskom Le Championattu (Monaco).

U svim bivšim klubovima Pašalić je ostavio odličan dojam, pokazao se pravim izborom za veznu liniju tih momčadi. Ove sezone Pašalić je konačno trebao dobiti prigodu u Chelseaju (barem na pripremama), no zahtjevna ozljeda leđa udaljila ga je od kadra Antonija Contea. Ipak, Pašalić je vrlo brzo pronašao novu destinaciju, te završio u Milanu.

"Odličan je ovo osjećaj. Milan je velik klub, jedan od najvećih u Europi. Sretan sam i zadovoljan ovakvim raspletom, sada se konačno u miru mogu posvetiti nogometu" jaivio se iz Milana za Goal Mario Pašalić, pa nastavio:

"Evo, danas sam odradio i prvi trening. Većina igrača koji su jučer igrali protiv Napolija su bili slobodni, tako da nas je na treningu bilo jako malo. Nije čak bilo niti trenera Vincenza Montelle s kojime još nisam stigao niti razgovarati. No, tu nema nikakvih problema, u ponedjeljak ćemo se sastati, pa i porazgovarati o svemu."

Jeste li već izabrali broj dresa?

"Ne, nisam. Prvo moram vidjeti koji su sve slobodni brojevi, a onda ću lako odlučiti. Iskreno, baš mi je svejedno koji ću broj nositi."

Igre u Milanu trebale bi vas dogurati i do reprezentacije?

"Nadam se. Potpisao sam za veliki klub, no sada se trebam izboriti za mjesto u momčadi. I uhvatiti kontinuitet igara. Sve je na meni, vjerujem da ću dobiti i iskoristiti svoju prigodu ovdje. A dobrim bi igrama mogao doći i do reprezentacije."

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Opširnije na Goal.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.