Sport

Nogomet, Kvalifikacije za SP 2018

Kramarić: Island nam je jedan od najtežih protivnika u skupini

Kramarić: Island nam je jedan od najtežih protivnika u skupini

Andrej Kramarić i Filip Bradarić podijelili su svoja razmišljanja na početku priprema Vatrenih za utakmice s Islandom i Sjevernom Irskom.

Reprezentativni napadač Andrej Kramarić posebnu je pažnju posvetio Islanđanima, koji su nakon odličnog nastupa u Francuskoj vrlo dobro započeli i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Island nam je jedan od najtežih protivnika u skupini, možda ne toliko na papiru koliko nama u glavama. Sigurno da neće biti lako, uspoređujući naš i njihov stil nogometa, no bit će to zanimljiva utakmica koja bi mogla odrediti daljnji tijek kvalifikacija. Stoga moramo biti na najvišoj razini. Oni su momčad discipliniranog obrambenog garda i mislim da im ozlijeđeni napadači neće previše nedostajati. Na EP-u su pružili zavidne partije i moglo bi nam biti kao protiv Finske, samo još neugodnije. Moramo biti spremni na to", rekao je.

"Svi bismo htjeli igrati što je više moguće, ali najvažnije je da Hrvatska pobijedi. Tada se ne veselimo samo mi, veseli se cijeli narod", dodao je Kramarić.

Po prvi je puta poziv dobio vezni igrač Rijeke Filip Bradarić.

"Nadam se da ću dobiti koju minutu u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske. Čekao sam ovaj poziv, sada čekam zaigrati, a tada će, naravno, sve biti na meni", poručio je Bradarić po svom prvom dolasku na okupljanje hrvatske seniorske nogometne reprezentacije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.