Sport

Nogomet, Liga Prvaka

U Sevilli novi navijački neredi: Navijač Juventusa proboden hladnim oružjem

U Sevilli novi navijački neredi: Navijač Juventusa proboden hladnim oružjem

Tri osobe su ozlijeđene u tučnjavi navijača Seville i Juventusa u ponedjeljak navečer uoči utakmice Lige prvaka koja se u utorak igra na stadionu Sánchez Pizjuán, priopćila je hitna pomoć u tom gradu na jugu Španjolske.

Do nereda je došlo u centru Seville oko 23 sata kada je nekoliko desetaka osoba sudjelovalo u okršaju prilikom čega su oštećen kafić gdje su se nalazili sudionici.

U videu kojeg su objavili španjolski mediji vidi se grupa koja se približava kafiću napadajući osobe koje se povlače i uzvraćaju bacanjem stolica.

Talijanski 25-godišnji navijač teško je ozlijeđen hladnim oružjem te je zaprimljen u bolnicu dok je jedan Sevillin navijač primljen u ambulantu ozlijeđene glave staklenim predmetom. Ozlijeđen je i jedan belgijski državljanin kojem je pomoć pružena na mjestu događaja.

Svjedoci su rekli novinama "As" kako su se Talijani nalazili u kafiću kada su ih napali lokalni navijači Seville.

Andaluzijski klub je u skupini s Lyonom, Juventusom i zagrebačkim Dinamom, a Sevilla je tako postala poprište navijačkih izgreda u sve tri utakmice Lige prvaka igrane u tom gradu.

Navijači francuskog Lyona su se bili sukobili s policijom, dok su se ondje međusobno potukle dvije suprotstavljene frakcije Dinamovih navijača početkom mjeseca. Nitko tada nije zatražio liječničku pomoć.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.