Sci-Tech

poslovno umrežavanje

Četvrti CRO Linkedin MeetUP u Splitu – prijave su otvorene

Četvrti CRO Linkedin MeetUP u Splitu – prijave su otvorene

Pripremite se za događaj pun prilika za poslovno umrežavanje i vašu karijeru. CRO Linkedin MeetUP Split ide s četvrtim izdanjem za koje će se sigurni smo i ovaj put tražiti mjesto više.

Ovog puta, grad Split postaje domaćin trenutno jednog od najpraćenijih Hrvata na Linkedinu koji će bez ustručavanja odgovarati na pitanja kako se umrežiti na Linkedinu i stvoriti nove poslovne prilike.

Koje sve poslovne poslastice možemo očekivati na četvrtom izdanju CRO Linkedin MeetUP Split, ostaje nam za vidjeti.

Pridružite nam se u utorak 23.5.2023. u 18:30 sati u prostranom prostoru SPINIT inkubatora i budite dio splitskog susreta izvrsnih stručnjaka i poduzetnika. Saznajte kako iskoristiti puni potencijal Linkedin platforme i otkrijte tajne uspješnih profila koji osvajaju globalno tržište poručuju organizatorice ovog događaja – Marija Pražen, Anita Palada i Tonkica Grubišić.

Ovaj besplatni MeetUP donosi nevjerojatnu priliku za povezivanje sa stručnjacima iz raznih industrija. Bilo da želite unaprijediti svoj osobni branding, istražiti nove poslovne mogućnosti ili jednostavno razmijeniti iskustva s istomišljenicima, ovo je događaj koji ne smijete propustiti.

Ograničen broj mjesta dostupan je samo za najbrže prijave, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na ovom događaju.

Link za prijave


Reci što misliš!