Sci-Tech

Infobip shift

Na Višnjiku veliki skup programera, uz promociju Porchea

Na Višnjiku veliki skup programera, uz promociju Porchea
Višnjik.hr

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u ponedjeljak i u utorak, 19. i 20 rujna 2022. održat će se, kao i prošle godine, Infobip Shift konferencija, veliki festival tehnologije, sada u svom 11. izdanju.

Infobip Shift konferencija 2022. na Višnjiku 19. i 20. rujna

Infobip Shift konferencija grandiozni je skup razvojnih programera koji će se ove godine održati na šest pozornica. Organizatori najavljuju da će na Višnjiku biti oko četiri tisuće sudionika i posjetitelja, a u cijelom će svijetu događaj on line pratiti još desetak tisuća zainteresiranih, Najavljeno je više od 50 govornika, redom etabliranih i vrhunskih stručnjaka.

Hrvatska tvrtka Infobip, inače, na šest kontinenata ima više od tri tisuće, brojne vrhunske i razvojne programere i na svoj način daje značajan doprinos sektoru IT-a.

U sklopu konferencije na sjevernom parkiralištu Športskoga centra Višnjik bit će održana i prezentacija atraktivnih automobila Porsche.

Više pogledajte na našoj službenoj stranici www.visnjik.hr �

#visnjik #scvisnjik #šcvišnjik #sportskicentar #zadar #dvoranakrešimirćosić #plivalištevišnjik #bazen #vikendnavišnjiku #planetvišnjik #croatia #infobip #infobipshift #developer #conference


Reci što misliš!